Dienstverleningsdocumenten

Dienstverleningsdocumenten

Onze dienstverlening

Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag leggen wij je uit hoe onze werkwijze is. Als klant sta je bij ons centraal, je persoonlijke situatie en jouw persoonlijke wensen zijn onze leidraad. In onze dienstenwijzer geven wij hieraan invulling en maken wij je wegwijs binnen ons kantoor. Je kunt hier onze dienstenwijzer downloaden en bekijken.

Bij het geven van adviezen staat jouw belang altijd centraal. Als lid van Adfiz onderschrijven wij de Integriteitscode waarin wij verklaren dat je kunt vertrouwen op onze integriteit en de Code Onafhankelijk Advies waarin wij aangeven dat wij ons in onze advisering altijd zullen laten leiden door jouw belang en dat wij volledig vrij zijn in onze advisering. Je kunt deze codes hieronder downloaden en bekijken.

De Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandse Bank houden toezicht op het beloningsbeleid voor financiële ondernemingen. Het beloningsbeleid van Kloosterboer zekerheid zonderzorgen kun je hieronder downloaden en bekijken.

Verder willen wij je graag informeren over de aard en reikwijdte van onze dienstverlening, waarin jij als klant centraal staat en de wijze waarop onze beloning is geregeld. Je kunt hier ons dienstverleningsdocument downloaden en bekijken.