Zorg

dl-zorgverzekering
Samen met Delta Lloyd bieden wij een voordelige zorgverzekering met een aantrekkelijke Zekerheidzonderzorgen korting. Natuurlijk met een goede dekking en een gunstige premie.

De goedkoopste zorgverzekering – en de beste!

De goedkoopste zorgverzekering, die wil iedereen. Daarnaast vinden wij van Kloosterboer Zekerheid Zonder Zorgen het vooral belangrijk dat u een zorgverzekering heeft die goed bij u past: een betaalbare zorgverzekering die de zorg dekt die ú nodig heeft.

Bespaar premie door vergelijken zorgverzekeringen
Het vergelijken van zorgverzekeringen is aantrekkelijk, omdat u voor uw aanvullende verzekeringen het hele jaar door kunt wisselen van verzekeraar.

Tegelijkertijd realiseren we ons dat het vergelijken van zorgverzekeringen van de vele aanbieders voor u haast onbegonnen werk is. Laat ons daarom voor u uitvinden welke aanbieder de beste dekking biedt voor uw situatie. Maak een afspraak en u ziet meteen hoe u kunt besparen op uw zorgverzekering!

De goedkoopste zorgverzekering met de beste dekking
De goedkoopste zorgverzekering met de beste dekking vinden, dat doen wij graag voor u! Wij ‘ontzorgen’ met advies en service door:

  • de zorg die u nodig heeft te inventariseren
  • de zorgverzekeringen met de beste dekkingen te selecteren
  • de zorgverzekeraars met de gunstigste premies te selecteren
  • u een afgewogen advies te geven volledig toegespitst op uw situatie
  • uw recht op zorgtoeslag te controleren
  • gratis uw nieuwe zorgverzekering aan te vragen en uw oude op te zeggen